Първоначално публикувано от Old Fox
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко l. антифриз Alfa 156?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеПробка няма. Не знам кви са тия помощни средства. Моята изяде 6.5л. Отвих най долния маркуч на радиатора на топъл двигател и чаках. Може да "подухаш" в разширителното казанче по желание.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеБе и аз като го сменях от долния маркуч точих. Духах в казанчето с компресора. И накрая 4 литра и малко от горе източих. И малко се изля и по земята деKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениеа после колко глътнаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение7-3 колко викаш е?Заеби тва колко ми е останало, че дълго за обеснение
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеБе и аз като го сменях от долния маркуч точих. Духах в казанчето с компресора. И накрая 4 литра и малко от горе източих. И малко се изля и по земята деСъс сърце се прави тая работа
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеMи то и духането си има чалъмСъс сърце се прави тая работа
много си прав
Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
и моята бая събра ,има няма 7литра с изливането на 2-300грама около казанчето ( че го правихме това след пиянска вечер ) , след промивка задължително на цялата система . Сега ще се почне пак ама как цялата система - вземаш един маркуч,пъхаш в гърловината на разширителния съд , откачаш маркуча на радиатора долу , пускаш чешмата и палиш колата , след няколко минути вс е готовоAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment